Un cadou frumos de ziua mea

 

Ana-Maria Tudorica World Vision România

16.666666666667% Complete
100 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
1
Donații

Cred cu tarie ca investing in educatia copiilor si a adolescentilor putem produce schimbari pozitive pentru Romania. Ei sunt cei care vor decide viitorul Romaniei in scurt timp, si cu cat ii vom pregati mai bine pana atunci, cu atat mai bine vor influenta si ei societatea romaneasca. Eram 100% convinsa ca vreau sa sustin o cauza care are ca scop educarea copiilor. Recent am fost insa intr-o calatorie in care am vizitat tribul hadza din Africa. O participanta povestea cum in timpul vizitei de anul trecut a asistat la o scena care initial a contrariat-o. A plecat impreuna cu un grup de femei si copii sa adune fructe si radacini. Din fericire au gasit si miere, iar prima reactie a femeii care avea mierea a fost sa dea toti copii la o parte si sa imparta mierea in primul rand cu mamele. Ii sunt recunoascatoare ca a impartasit cu noi aceasta experienta si concluzia ca este important sa ai grija in primul rand de mame daca vrei sa ai copii sanatosi, ingrijiti, educati, fericiti.

Poate suna egoist, dar cum poti da ce nu ai? Cum poti avrea grija de copii, daca nu supravietuiesti sarcinii (in timpurile in care traim am fost socata sa aflu rata mortalitatii in timpul nasterii)? Cum poti sa te preocupi de educatia unui copil cand trebuie sa te lupti cu problemele lui de sanatate care ar fi putut fi prevenite prin controale in timpul sarcinii sau asistenta de calitate? 

Trebuie sa recunosc ca m-a ajutat la selectarea cauzei si fraza "Serviciile medicale lipsite de calitate şi umanitate agravează o situaţie deja alarmantă." Din pacate de multe ori m-am intrebat de ce unii oameni si-au ales aceasta profesie pentru ca nu pareau sa aiba nicio legatura cu vindecarea si nicio compasiune pentru oamenii pe care ii tratau. Imi amintesc si acum povestea unei prietene care se dusese la al nu stiu catelea ginecolog ingrijorata si dornica sa afle in sfarsit cauza problemelor ei de sanatate, iar doamna doctor a "tratat-o" cu glume nesimtite. Asta in Craiova care este un ras cat de cat mare. Nu vreau sa ma gandesc cum este tara.

Va multumesc tuturor pentru cadou si sunt recunoascatoare ca ma ajutati sa sustin aceasta cauza chiar si cu 5 lei. 5 lei de la multe persoane fac mai mult decat o suma mare de la 1-2.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea bunăstării copilului. 

 

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

100 RON