Alerg pentru World Vision Romania

 

Ionut Bragarencu World Vision România

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Ii place sportul si ridica manusa ori de cate ori este provocat. fie ca face parte din stafeta de maraton, urban sau montan, fie ca alearga prin Bucuresti de la un client la altul, telefonul lui este mereu deschis. A raspuns prezent si acestei provocari pentru ca vrea sa vada Bucurestiul de sus de cat mai multe ori. Isi doreste ca toti copiii sa ajunga la liceu si sa il termine pentru ca numai asa pot ajunge sus.

Obiectiv: urcarea sa nu se termine niciodata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea bunăstării copilului. 

 

SUSŢIN PROIECTUL

Vreau în clasa a 9-a

 

51,5 % dintre elevii României învață la sat, iar jumătate dintre aceștia nu-și permit să își continue studiile după finalizarea gimnaziului.

Deși educația este gratuită, costurile de susținere sunt foarte greu de acoperit de către părinți.

Alearga la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016 si ajuta-ne sa prevenim abandonul scoalr din mediul rural. Abandonul scolar este cu 40% mai mare in rural vs urban, 22% dintre copii din mediul rural nu termina gimnaziul iar numarul lor e în crestere accelarata in ultimii 5 ani. Jumatate din copiii Romaniei traie

 

1 Donații

Valentin F.

150 RON
Felicitari si succes!
21 Jan 2016