De ziua mea, daruieste alaturi de mine

 

Mihaela Todoca World Vision România

100% Complete
1,125 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Anul trecut a fost prima oara cand mi-am daruit cadoul de ziua mea. Catre un priect ce sustine ingrijirea maternala si planificarea familiala pentru femei defavorizate din mediul rural.

Acum cateva zile am vazut si reportajul acesta: https://recorder.ro/viata-secreta-a-tarancilor-noastre/ care mi-a dat imaginea clara a nevoii existente si a muncii unor oameni carora le pasa, vor sa schimbe situatia actuala si vor sa dea inapoi. 

Aleg anul acesta sa imi donez ziua pentru aceeasi cauza. Si va invit si pe voi ca, de ziua mea, sa contribuiti pentru ca viata unor femei, unor mame, unor copii, sa fie mai buna, mai valoroasa. 

Multumesc, cu sufletul,

Micki


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația World Vision este o organizație non-guvernamentală globală prezentă în aproape 100 de țări la nivel mondial, care își dedică activitatea bunăstării copilului. 

 

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Ciprian

500 RON
Faci un lucru inspirational
18 Aug 2018
La multi ani!
26 Jul 2018
La multi ani, iubita mea generoasa :).
25 Jul 2018
la multi ani frumosi, nevasta!
24 Jul 2018

Valentin

150 RON
23 Jul 2018
23 Jul 2018