Ciprian Hordila - World Vision România

Daruieste educatie

2,085 RON Donations raised
6.95% Complete
30,000 RON Target
16 Donations

 

Manifest pentru educație

            De câțiva ani îmi împart timpul între foarte multe proiecte care mi-au oferit posibilitatea sa vad mai multe lumi și să am în permanentă în fața ochilor speranta ca binele învinge. Vizitez librării, căci lucrez printre oameni și cărți, descopăr simultan cate puțin și din tainele cafelei și ale antreprenoriatului, mă preocup sa intetesc flacăra unui festival local și să încurajez o mișcare care prinde contur în orașul natal, Vaslui. Mă dedic multor proiecte culturale și mă simt împlinit cand fac voluntariat. Pe scurt, sunt fericit ca fac ce-mi place și că deși s-ar putea spune ca am un program încărcat simt o mare libertate.

            Aceasta libertate am simtit-o pentru prima oară în copilărie, la țară, acolo unde mi-am petrecut foarte mulți ani. Acolo am putut sa explorez, sa va cunosc si sa îmi formez o parte din structura adultului de azi. Nu ar fi fost de ajuns fără sa fi avut norocul accesului la educație. Pentru ca acest noroc să devină normalitate m-am implicat în prezenta campanie. Să putem ajuta cat mai mulți elevi din mediul rural, din medii defavorizate, sa aibă acces la educație. Pentru ca e singura șansa de a schimba lumea.

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

World Vision România

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

Daruieste educatie

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei.  

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnolo

16 Donations

Andreea

300 RON

Anonymous

30 RON
300 RON
Felicitari si mult succes in continuare!
Doamne ajuta!!

Nicoleta

150 RON
Felicitări pentru implicare și baftă în toate! Educația este importantă, acești copii vor schimba lumea.

Anonymous

50 RON
Salut Ciprian, ca o idee ma gandeam ca ar fi super daca ai putea sa antrenezi in proiectele pe care le faci si adolescenti din Vaslui care vor sa se implice unu sau doi nu multi ideea este sa formezi si urmatoarea generatie care la randul lor sa se implice in viata comunitatii. In rest mult succes :).

Twenty

300 RON
100 RON
foarte frumos
Bravo pentru initiativa si mult succes!