Oana Moldovan - World Vision România

Imi dedic ziua de nastere educatiei copiilor din rural

630 RON Donatii stranse
12.6% Complete
5,000 RON Target
6 Donatii

 

Foarte mulți copii din mediul rural duc lipsă de echipamente digitale în momentul de față. Așadar, în acest scenariu de toamnă + pandemie, nu pot merge la școală. Și cu siguranță, școala online nu vine la ei. Ei nu pot participa la ore. Nu au acces la educație. Acea sămânță, acea cărămidă pe care se clădește viitorul oricărui omuleț. Așadar, de ziua mea îmi doresc să reușim împreună să aducem educația mai aproape de cel puțin 3 copilași din mediul rural. Ce spui? Mă ajuți?

Până în 30 noiembrie, mi-am propus să strâng, împreună cu tine, fonduri pentru digitalizarea educaţiei în rândul elevilor de la sate. Sunt atât de mulți care ar beneficia de ajutorul nostru, al tuturor. Iar ocazia de a veni în sprijinul lor este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi anul acesta.

600 de lei sunt necesari pentru a achiziționă o tabletă și o cartelă de internet. O sumă mare pentru un părinte care abia poate asigura mâncare familiei, dar totuși mică dacă oameni cu suflet mare își unesc forțele. Sumele strânse le voi direcționa către Fundația World Vision România, care implementează proiecte de educație în zonele rurale: https://worldvision.ro/. Te invit cu drag să donezi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

World Vision România

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

Daruieste educatie

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei.  

Daruieste ziua ta ~ 2020

Facem un apel la sprijinirea continuă a școlii românești, în special a învățământului rural prin strângerea de fonduri dedicate intervenției de urgență în sprijinul școlilor și copiil

6 Donatii

Anonymous

150 RON
18 Nov 2020
06 Nov 2020

Anonymous

50 RON
LMA OANA!
05 Nov 2020

Anonymous

50 RON
LMA Oana!
05 Nov 2020
Felicitari pt initiativa ❤
05 Nov 2020

Anonymous

50 RON
05 Nov 2020