Alerg pentru World Vision Romania

 

George Bragadireanu World Vision România

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Sunt vegetarian pentru mine și coach pentru performanțã pentru alții. Sunt trainer și scriitor pentru cã vreau sã inspir alți oameni. Citesc mult pentru cã în acest fel fac parte dintr-un mediu de minți strãlucite. Iubesc oamenii pentru cã și ei mã iubesc. Sunt soț și tatã a doi copii pentru cã îmi iubesc familia. Sunt un fost corporatist și actual antreprenor pentru cã mi-am gãsit vocația și pasiunea. Am succes și sunt fericit la 40 de ani pentru cã mi-am dorit asta.

Am ales sa sustin World Vision Romania pentru ca sunt eu însumi dedicat cauzei educației, si cred foarte tare cã fãrã tineri suntem o nație pierdutã și inutilã. Cred cã dacã pe ei nu ii susținem, atunci nu avem un viitor.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Vreau in clasa a noua

 

56% dintre elevi nu își continuă studiile după terminarea clasei a 8-a din cauza situației materiale în care se află. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți, lucru care îi determină pe copii să renunțe.Elevii de liceu din zone vulnerabile au visuri la fel ca cei de la oraș. Însă de multe ori, aceste visuri se lovesc de prea multe piedici în drumul lor spre a deveni realitate. Mai mult de jumătate dintre elevii din mediul rural care abandonează școala după clasa a 8-a, o fac din cauza costurilor prea mari, pe care familia nu le poate acoperi. Și-ar dori să învețe, dar nu-și permit. Iar abandonul școlar duce la excluziune socială, sărăcie, probleme de sănătate și șomaj, efecte cu un impact negativ major în viața lor, dar și a noastră.

Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți elevi, să-i însoțim în drumul lor prin liceu și să-i susținem necondiționat să-și urmeze visele. Pentru că toți acești copii merită să își construiască viitorul pe care și-l doresc. Merită să fim alături de ei, împreună! Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural. De 13 ani, scriem împreună poveștile de succes ale acelor copii cărora le-a fost dată șansa să vadă viața cu alți ochi. Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta ne propunem să ajungem la peste 1500. Și putem face asta, cu ajutorul tău! Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele.

Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT! 

Alearga la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016 si ajuta-ne sa prevenim abandonul scoalr din mediul rural. Abandonul scolar este cu 40% mai mare in rural vs urban, 22% dintre copii din mediul rural nu termina gimnaziul iar numarul lor e în crestere accelarata in ultimii 5 ani. Jumatate din copiii Romaniei traie

 

3 Donații

Anamaria

50 RON
25 Jan 2016

Anca Bragadireanu

50 RON
23 Jan 2016

Mihaela

50 RON
Hai, George!!!
22 Jan 2016