Susțin elevii programului Vreau în Clasa a 9-a

 

Stefan Bostinaru World Vision România

71% Complete
355 RON
Donations raised
500 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Mereu am considerat că dacă vrei să schimbi viața cuiva mai puțin norocos decât tine, cea mai bună variantă este să investești în educația sa. Sunt multe dificultăți în viața cotidiană, dar și atât de multe miracole ascunse, pe care poate nu ne facem timp să le vedem. Haide să găsim niște soluții totuși.

În povestea asta nu eu sunt eroul, care din confortul de acasă scriu acest mesaj și planific alergarea pentru Maratonul Olteniei 2021. Poate că nici tu.

Îmi place să cred că eroii sunt tinerii ce în ciuda dificultăților pe care le întâlnesc, se ridică de pe canapea și luptă pentru a ajunge la cea mai bună versiune a lor.

Întreaga sumă va fi donată Fundației World Vision România, iar beneficiarii vor fi tinerii de clasa a VIII-a, ce au nevoie de sprijinul nostru pentru a-și duce la bun sfârșit studiile de liceu.

World Vision oferă în fiecare an burse de 350 lei către peste 500 de tineri.

 

Simbolic voi alerga 23km (+600m diferență de nivel) la Maratonului Olteniei 2021 pentru a susține cauza promovată de Fundația World Vision și educația tinerilor.

 

Te invit să clădim adulții de mâine printr-o donație, printr-un kilometru alergat simbolic sau printr-o faptă micuță și simplă, care să însenineze ziua cuiva.

Să trecem la treabă!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Vreau in clasa a noua

 

56% dintre elevi nu își continuă studiile după terminarea clasei a 8-a din cauza situației materiale în care se află. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți, lucru care îi determină pe copii să renunțe.Elevii de liceu din zone vulnerabile au visuri la fel ca cei de la oraș. Însă de multe ori, aceste visuri se lovesc de prea multe piedici în drumul lor spre a deveni realitate. Mai mult de jumătate dintre elevii din mediul rural care abandonează școala după clasa a 8-a, o fac din cauza costurilor prea mari, pe care familia nu le poate acoperi. Și-ar dori să învețe, dar nu-și permit. Iar abandonul școlar duce la excluziune socială, sărăcie, probleme de sănătate și șomaj, efecte cu un impact negativ major în viața lor, dar și a noastră.

Anul acesta ne dorim să ajungem la și mai mulți elevi, să-i însoțim în drumul lor prin liceu și să-i susținem necondiționat să-și urmeze visele. Pentru că toți acești copii merită să își construiască viitorul pe care și-l doresc. Merită să fim alături de ei, împreună! Imposibilul poate deveni posibil pentru elevii de liceu din rural. De 13 ani, scriem împreună poveștile de succes ale acelor copii cărora le-a fost dată șansa să vadă viața cu alți ochi. Pentru fiecare dintre ei, programul are un impact diferit. Fiecare simte ajutorul altfel. Dar pentru toți, Vreau în clasa a 9-a este singurul mod prin care reușesc să își urmeze visele. În ultimul an, peste 800 de elevi de liceu din rural au fost bursieri în program. Anul acesta ne propunem să ajungem la peste 1500. Și putem face asta, cu ajutorul tău! Fii parte din viitorul acestor copii. Susține-i să-și îndeplinească visele.

Pentru ca peste câțiva ani să poți spune cu mândrie: A MERITAT! 

Anul acesta ne bucurăm să împărtășim vești bune: la finalul lunii august ne întoarcem învingători în parcul Zăvoi, la ediția cu numărul 9 a Maratonului Olteniei. Cu aceeași #energiepentrubine vom sărbători bucuria de a ne revedea și de a face mișcare în natură, ca parte dintr-un stil de viață sănătos. Însă, anul acesta fiind unul special, maratonul va avea loc și online

 

4 Donations

Pwp din nou 😏
26 Aug 2021
Te Pwp.
29 Jun 2021

Anonymous

105 RON
29 Jun 2021
Incep eu.
29 Jun 2021