Alerg pentru copiii din proiectele Fundaţiei World Vision România

 

Stefan Andrei World Vision România

11.2% Complete
280 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
3
Donații

Salutare,

In primul rand trebuie sa va spun ca alerg de placere!
Ce ma anima ca alergator amator este sentimentul de libertate pe care mi-l da fiecare pas in plus … si dorinta de a imi depasi limitele. Este o senzatie fantastica sa stii ca astazi esti mai bun decat ieri, ca maine vei fi si mai bun.

Si daca tot imi place sa alerg, m-am hotarat sa dau o mana de ajutor celor de la World Vision in cauza lor. Astfel ca, impreuna cu World Vision, ajut copii, iar cei 21.097 km pe care ii voi alerga la Semi Maratonul International Bucuresti vor fi donati copiilor din cadrul programului „Donator de viitor”. Proiectul ales, din cadrul acestui program, este reprezentat de dotarea gradinitei din comuna Argetoaia. Beneficiarii acestui program sunt 30 de copii ce frecventeaza gradinita actuala ce isi deruleaza procesul de invatamant intr-o casa privata, unde li se percepe chirie si au la dispozitie o camera foarte mica. Prin umare, nu se pot desfasura activitatile intr-un mediu intocmai potrivit, nefiind spatiu suficient sau dotari adecvate. Cu sprijinul autoritatilor locale, se va construi in curtea scolii din Argetoaia o noua gradinita si astfel copiii vor beneficia de un mediu sigur, adecvat pentru activitatile educationale. Asadar, ceea ce ne mai ramane de facut este sa dotam corespunzator incinta cu: mobilier, mocheta si materiale didactice.

Cu totii suntem insufletiti de lucrurile pe care le facem cu placere, si din pacate unii dintre noi stim ca viata si societatea iti pun uneori limite pe care cu greu le poti depasi.

Poate copiii din satul Argetoaia nu sunt atat de norocosi precum am fost noi. Ei nu cunosc decat limite, limite impuse de lipsa facilitatilor pe care ar trebui sa le ofere o gradinita, de lipsa unei sanse la educatie.

Majoritatea dintre noi putem schimba ceva cu un efort minim. Sansa oferita copiilor din Argetoaia, pentru fiecare dintre noi, costa mai putin decat o cafea sau un bilet la cinema. Daca sunteti parinti, bunici, unchi, matusi, daca iubiti copiii haideti sa schimbam destinul micutilor din Argetoaia si sa contribuim impreuna la dotarea gradinitei lor pentru a ajunge si ei oameni mari.

Suma totala necesara pentru renovarea gradinitei este de 6000 de lei pe care incerc sa o strang alaturi de David Mitran, un alt maratonist pasionat ce este alaturi de copiii din cadrul Fundatiei World Vision Romania. Pana acum, alergand in cadrul maratonului de la Paris am reusit deja sa strang 500 de lei. 

Va multumesc in numele celor carora le schimbati viitorul,
Stefan

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Donator de viitor

600 de copii din 13 comunităţi defavorizate din judeţul Dolj vor beneficia de ajutor în cadrul unui amplu proiect de dezvoltare comunitară ce se va derula pe 5 paliere principale: educaţie, sănătate, dezvoltare economică, advocacy, dezvoltare spirituală.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

12 May 2014
cu drag
27 Mar 2014
27 Mar 2014