Paine si Maine

Status: Fundraising

’Paine si Maine’’ – este una dintre ideile cele mai simple puse in practica de World Vision: le oferim copiilor, in fiecare zi, o masa calda si un program de doua ore de ajutor la teme, cu un profesor. Copiii iau masa impreuna si isi fac temele impreuna; pentru cei mai multi dintre ei, este tot ceea le trebuie pentru a continua sa mearga, cu drag, la scoala. In anul scolar 2019-2020 am avut 1274 de beneficiari din 30 de comunitati rurale.

61.7% Complete
Suma:

6,170 RON

Galantomi:

2

Donatii:

58

Target:

10,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul Paine si Maine ofera contexte relevante de invatare non-formala pentru o educatie incluziva de calitate, previne analfabetismul functional, parasirea timpurie a scolii, alimentatia deficitara prin acordarea unei mese calde;

Asigura servicii de sprijin educational pentru educatie remediala si performanta, ofera servicii de consiliere scolara si vocationala, programe de vacanta tematice, insusirea si consolidarea unor abilitati de viata esentiale dezvoltarii copiilor - inclusiv competente digitale, completate de responsabilizarea parintilor, elevilor si profesorilor ca parteneri in procesul educational.

Astfel, zilnic dupa orele scoala, copiii inclusi in proiect au servit o masa calda, au invatat notiuni de igiena personala si alimentara, apoi fiecare copil a primit sprijin educational individual si de grup in ceea ce priveste efectuarea temelor scolare, cu accent pe consolidarea a cunostintelor la lb.romana si matematica, iar in timpul ramas au desfasurat activitati recreative si de educatie nonformala in sala de clasa sau in curtea scolii, pana la venirea microbuzului scolar.