Mame pentru viata. Viata pentru mame

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă, dar mortalitatea maternă din România este dublă faţă de media UE. Una din cinci dintre femeile însărcinate nu a efectuat niciun consult medical înainte de naştere, iar această proporţie scade la una din trei în cazul minorelor sub 15 ani care sunt însărcinate. Şi sunt multe, prea multe minore însărcinate în România: o treime din sarcinile timpurii din întreaga Uniune Europeană sunt înregistrate în ţara noastră. Serviciile medicale lipsite de calitate şi umanitate agravează o situaţie deja alarmantă. Este exemplul unei femei din mediul rural căreia nu i s-a făcut cezariană, deşi fătul ei avea aproape 5 kg. Acum 7 copii au rămas orfani şi se întreabă de ce mama lor a trebuit să moară în acest fel.

Proiectul nostru, implementat cu sprijinul MSD for Mothers, îşi propune reducerea mortalităţii materne, prin servicii informare şi asistenţa gravidelor din zone defavorizate precum Dolj (unde mortalitatea materna e de 4 ori mai mare decât media naţională), Vâlcea şi Vaslui (mortalitate de 2 ori mai mare decât media naţională). 

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

107

Raised:

12,461 RON

Fundraising events

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

Benefiting:: Mame pentru viata. Viata pentru mame

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

100 RON

Raised:

1

Supporters:
1 Donations
31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

Benefiting:: Mame pentru viata. Viata pentru mame

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,125 RON

Raised:

1

Supporters:
6 Donations
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

Benefiting:: Mame pentru viata. Viata pentru mame

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

11,236 RON

Raised:

4

Supporters:
100 Donations

Fundraising pages

Un cadou frumos de ziua mea

Cred cu tarie ca investing in educatia copiilor si a adolescentilor putem produce schimbari pozitive pentru Romania. Ei sunt cei care vor decide viito

600 RON Target
100 RON Raised
1 Donations
16.666666666667% Complete