Our mission

World Vision România este o organizaţie creştină care acţionează prin programe de dezvoltare, advocacy şi intervenţie umanitară de urgenţă punând în centrul activităţii sale nevoile pentru educaţie, sănătate şi creştere spirituală ale copiilor. Ne concentrăm asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile din care aceştia fac parte, în special din mediul rural, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii.

Având la bază valori creştine, lucrăm cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. Prin activităţi de reintegrare familială, dezvoltare comunitară, proiecte medicale, programe de educaţie şi dezvoltare economică, asistenţă umanitară în cazul situaţiilor de urgenţă, încercăm să stimulăm o atitudine activă şi implicarea în schimbarea condiţiei de sărăcie din România, având în centrul atenţiei bunăstarea copilului. 

[ Show more ]

Projects

Nici o mamă nu ar trebui să moară dând viaţă!

 

12,361 RON Raised:
106 Donations:
1 Supporters:

600 de copii din 13 comunităţi defavorizate din judeţul Dolj vor beneficia de ajutor în cadrul unui amplu proiect de dezvoltare comunitară ce se va derula pe 5 paliere principale: educaţie, sănătate, dezvoltare economică, advocacy, dezvoltare spirituală.

1,100 RON Raised:
10 Donations:
3 Supporters:

Alearga la SKYRUN - maratonul de alergare pe scari in cea mai inalta cladire din Romania – Bucharest Sky Tower, pe 23 ianuarie 2016 si ajuta-ne sa prevenim abandonul scoalr din mediul rural.

 

1,655 RON Raised:
27 Donations:
8 Supporters:

Fundraising events

Daruieste ziua ta ~ 2018

Benefiting:: Mame pentru viata. Viata pentru mame

1,125 RON

Raised:

1

Supporters:
6 Donations

Daruieste ziua ta ~ 2017

Benefiting:: Mame pentru viata. Viata pentru mame

11,236 RON

Raised:

4

Supporters:
100 Donations

Sky Run ~ 2016

Benefiting:: Vreau in clasa a noua

1,655 RON

Raised:

8

Supporters:
27 Donations

Schneider Electric Marathon de Paris ~ 2014

Benefiting:: Donator de viitor

500 RON

Raised:

1

Supporters:
1 Donations

Fundraising pages