World Vision România

World Vision România

Misiunea noastră

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de educaţie, intervenţie umanitară, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. Organizaţia se concentrează asupra serviciilor dedicate copiilor, familiilor şi comunităţilor, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii.

Fundaţia lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International, prezent în aproape 100 de ţări din întreaga lume.

Suntem de peste 30 de ani prezenți în România și sprijinim anual sute de mii de copii și adulți din cele mai vulnerabile comunități. Puteți regăsi mai multe informații pe www.worldvision.ro

 

[ Show more ]

Proiecte

World Vision România
Vreau în clasa a 9-a
  51,5 % dintre elevii României învață la sat, iar jumătate dintre aceștia nu-și permit să își continue studiile după finalizarea gimnaziului. Deși educația este gratuită, costurile de susținere sunt foarte greu de acoperit de către părinți.
World Vision România
Pâine şi Mâine
Foamea și lipsurile materiale sunt obstacole în calea educației.  Împreună le putem elimina ca să-i trimitem pe copii la școală!  Hai să facem din educație o prioritate!
World Vision România
Oferă ajutor copiilor vulnerabili din Ucraina
Într-o durere fără margini, copiii Ucrainei suferă. Oferă ajutor pentru copiii vulnerabili care s-au refugiat din calea războiului.
Vezi toate proiectele6

Evenimente fundraising

Vreau în clasa a 9-a @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vreau în clasa a 9-a @ Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2022

 

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 11 va avea loc in perioada 3-4 septembrie 2022.

Vreau în clasa a 9-a @ Dăruiește ziua ta ~ 2021

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Pâine şi Mâine @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

Vreau în clasa a 9-a @ Maratonul Olteniei ~ 2021

Bine ai venit în comunitatea învingătorilor! În 2021 ne întoarcem în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea ca o echipă dornică să facă sport și fapte bune.

 

Pâine şi Mâine @ Un obicei Galantom - 30 day Challenge ~ 2021

Te provocăm ca timp de 30 de zile să renunți la un obicei care nu îți face bine, sau să încerci să adopți unul care îti face bine și, în același timp să faci și tu bine altora, sprijinind o cauză caritabila. Îți vei îndemna prietenii să te susțină donând și, în felul acesta, vei avea o motivație puternica în plus ca să îți duci provocarea până la capăt. După 30 de zile este mult mai probabil că această încercare să devină un obicei bun.

Vezi toate evenimentele16

Pagini fundraising

Voucher pt. educatie copii

Donam pentru proiectul "Vreau in clasa a 9-a" , detalii accesand linkul de mai jos: Proiecte - Galantom - Comunitatea oamenilor de bine Anul acesta am...

50% Complete
51.6% Complete
6% Complete
Susțin elevii programului Vreau în Clasa a 9-a

Mereu am considerat că dacă vrei să schimbi viața cuiva mai puțin norocos decât tine, cea mai bună variantă este să investești în educația sa. Sunt mu...

71% Complete
Mă trezesc în fiecare dimineața devreme pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună! Am ales să [completează cu obiceiul] pentru 30 de zile și să susțin astfel o...

100% Complete
Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze drag...

11.14% Complete
Vezi toate paginile59