Alerg pentru copiii din proiectele Fundaţiei World Vision România

 

David Mitran World Vision România

10.666666666667% Complete
320 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
6
Donații

Sunt un tanar alergator entuziasmat si motivat sa faca multe, pasionat de dezvoltare personala si activitati motivationale, iar printre cele pe care le intreprind am inceput usor-usor sa includ si alergatul. Alerg de putin timp, iar Semi Maratonul International Bucuresti este a doua competitie de anduranta la care voi participa.

Si daca tot imi place sa alerg, am decis ca pot ajuta si m-am hotarat sa dau o mana de ajutor celor de la World Vision in cauza lor. Astfel ca, impreuna cu World Vision, ajut copii, iar cei 21.097 km pe care ii voi alerga la Semi Maratonul International Bucuresti vor fi donati copiilor din cadrul programului „Donator de viitor”. Proiectul ales, din cadrul acestui program, este reprezentat de dotarea gradinitei din comuna Argetoaia.

Beneficiarii acestui program sunt 30 de copii ce frecventeaza gradinita din Argetoaia. Gradinita actuala isi deruleaza procesul de invatamant intr-o casa privata, unde li se percepe chirie si au la dispozitie o camera foarte mica. Prin umare, nu se pot desfasura activitatile intr-un mediu intocmai potrivit, nefiind spatiu suficient sau dotari adecvate. Cu sprijinul autoritatilor locale, se va construi in curtea scolii din Argetoaia o noua gradinita si astfel copiii vor beneficia de un mediu sigur, adecvat pentru activitatile educationale. Prin urmare, ceea ce ne mai ramane de facut este sa dotam corespunzator incinta cu: mobilier, mocheta si materiale didactice.

Ajuta-ma sa ii ajut pe acesti copii. Orice donatie va fi de ajutor si astfel iti vei pune amprenta in educatia si dezvoltarea copiilor.

Suma totala necesara pentru renovarea gradinitei este de 6000 de lei pe care incerc sa o strang alaturi de Stefan Andrei, un alt maratonist pasionat ce este alaturi de copiii din cadrul Fundatiei World Vision Romania. 

In multumesc in numele tuturor implicati in acest proiect si iti sunt recunoscator!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

World Vision România este o organizaţie care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy, punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

 

SUSŢIN PROIECTUL

Donator de viitor

600 de copii din 13 comunităţi defavorizate din judeţul Dolj vor beneficia de ajutor în cadrul unui amplu proiect de dezvoltare comunitară ce se va derula pe 5 paliere principale: educaţie, sănătate, dezvoltare economică, advocacy, dezvoltare spirituală.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

6 Donații

17 May 2014
Buna ziua! Incredintati-mi si mie contul bancar in care sa va donez suma de 125 lei.
14 May 2014
08 May 2014
09 Apr 2014
19 Mar 2014