Daruieste educatie

 

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui, sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm, care nu au acces la educație cu ajutorul tehnologiei. 

Pentru toți aceștia, în perioada următoare, World Vision România strânge fonduri pentru digitalizarea și modernizarea școlilor din comunitățile vulnerabile.

Punctual, poți dărui educație și te poți implica alături de partenerii noștri, festivalul Outernational Days și festivalul Open Camp, în strângerea de fonduri pentru una dintre comunitățile țintă din planul de implementare al organizației: Negrești, Vaslui.

 

Orasul Negrești este considerat cel mai sarac oraș din  Uniunea Europeană, iar acest statut de zona defavorizată nu îi atrage  pe investitori: nu există nicio investiție care să ofere locuri de muncă sau alte posibilități de trai locuitorilor.

Nivelul scăzut de educație în rândul părinților face ca aceștia să nu valorizeze educația și să nu colaboreze constant cu unitățile de învățământ din oraș – fapt care perpetuează sărăcia pe termen lung.

 

Aceștia beneficiază de venit minim garantat (120 de dosare și 300 de beneficiari) și alte prestații sociale, sunt angajați doar puțini peste 1000, lucrează fără forme legale în agricultură și creșterea animalelor sau munci necalificate, ca zilieri.

Contextul local nefavorabil, precum și situația actuală scade în mod drastic șansele acestor 100 de copii din Negrești de a ieși din cercul vicios al sărăciei.

Imposibilitatea  de a accesa cursurile online susținute de cadrele didactice de la școlile la care învață le crește semnificativ riscul de abandon școlar, analfabetism, iar șansele unui viitor mai bun devin minime.

 

Fii alături de #EroiNeȘtiuți ai binelui și dăruiește educație pentru ca noi să continuăm împreună să învățăm mii de copii!  

 

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

120

Suma:

16,734 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Daruieste educatie

Facem un apel la sprijinirea continuă a școlii românești, în special a învățământului rural prin strângerea de fonduri dedicate intervenți

7,744 RON

Suma:

2

Galantomi:
42 Donatii
31 Dec 2020

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

In beneficiul: Daruieste educatie

100 de copii din comunitatea Negrești, județul Vaslui sunt parte dintre cei 5400 de copiii din comunitățile vulnerabile în care activăm 

8,990 RON

Suma:

2

Galantomi:
78 Donatii

Pagini fundraising

Imi dedic ziua de nastere educatiei copiilor din rural

Foarte mulți copii din mediul rural duc lipsă de echipamente digitale în momentul de față. Așadar, în acest scenariu de toamnă + pandemie, nu

5,000 RON Target
630 RON Suma
6 Donatii
12.6% Complete

Anul acesta, îmi donez ziua de naștere copiilor din mediul rural

Sunt lector și știu cât înseamnă educația în viața unui copil sau tânăr, văd asta zi de zi din interacțiunea cu studenții mei. Pentru că

5,000 RON Target
7,114 RON Suma
36 Donatii
100% Complete

Daruieste educatie

Manifest pentru educație             De câțiva ani îmi împart timpul între foarte multe proiecte care mi-au oferit posibilitatea sa v

30,000 RON Target
2,085 RON Suma
16 Donatii
6.95% Complete

Daruieste educatie

RO: M-am născut și am crescut în orașul Negrești, județul Vaslui. Aici am făcut atât școala primară, cât și liceul. Aici am învățat să

30,000 RON Target
6,905 RON Suma
62 Donatii
23.016666666667% Complete